Orange Rocker 15 kitarakombo

859,00 Hinta sis. alv 24%

Orange Rocker 15 kitarakombo on näppärän kokoinen ja helposti kuljetettava. Useita teholuokkia ja ärhäkkä 10″ kaiutin.

5 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

Vahvistin kaikkiin tilanteisiin

Orange Rocker 15 on näppärän kokoinen ja äärimmäisen helposti kuljetettava kombovahvistin, jonka teho voidaan skaalata aina tilanteen mukaan. Täyden 15 watin vaihtoehtoina ovat 7, 1 ja jopa 0,5 wattia.

Vihdoinkin vahvistin, joka sopii yhtä hyvin hiljaiseen kotisoittoon, studiosessioon kuin keikallekin! Kompaktista koostaan huolimatta Rocker 15 on riittävän äänekäs pienille estradeille, ja siitä on osaltaan kiittäminen erikoisvalmisteista Voice of the World Gold Label -kaiutinelementtiä ja tuhteja muuntajia. Ne takaavat, että EL84-pääteputkien koko potentiaali saadaan hyödynnettyä täydessä mitassa.

Mikä parasta, vaikka teholukemaa pudotetaan pienemmäksi, vahvistimen sointi pysyy täyteläisenä ja paksuna. Niinpä lämpimän putkikompression lumoihin pääsee myös naapureita häiritsemättä. Avainasemassa on Orangen Headroom/Bedroom-kytkin, jonka takaa löytyy tavanomaisia keinokuormia monipuolisempi kytkentä. Sen ansiosta ison vahvistimen tuntu säilyy myös pienimmilläkin tehovalinnoilla ja tämä tekeekin Rocker 15 -kombosta erinomaisen monikäyttöisen vahvistimen niin harjoittelun, äänityspuuhien kuin keikkailunkin suhteen.

Rockerin kaksi erilaista kanavaa

Käytännöllisen tehoskaalauksen ohessa Rocker 15 tarjoaa muitakin etuja. Sen kaksi täysin eriluonteista kanavaa kattavat yhdessä erittäin laajan soundimaailman.

Minimalistinen ykköskanava on todellinen puristin unelma ja siksipä siinä onkin vain yksi säädin, volume. Kanava tottelee todella tarkasti soittajan dynamiikkaa ja sen äärimmäisen luonnollinen ja värittymätön soundi säilyttää niin instrumenttien kuin efektipedaaleidenkin oman soinnin ihanteellisen aitona – juuri sellaisena kuin soittimen tai pedaaleiden valmistaja on alunperin suunnitellut. Yksikelaiset mikrofonit helisevät avoimen kirkkaasti ja humbuckerit laulavat juurevan rotevina. Puhtaammilla asetuksilla vahvistimen sointi on selkeä ja kuulas, lujemmalle käännettynä soundi murtuu rouhean bluesahtavaksi ja on aivan omiaan booster- tai overdrive-pedaaleiden käyttöön. Sananmukaisesti – sitä saa sitä mitä tilaa!

Se toinen kanava, Dirty, on sitten useimmille tutumman oloinen erillisine Gain- ja Volume- säätöineen ja kolmialueisine sävynsäätöineen. Ja ykköskanavan lailla myös ”Dirty” on erittäin herkkä soittodynamiikalle. Myös Dirty-kanavan voi säätää puhtaanpuoleiseksi ja komppikäyttöön sopivaksi, tai toisaalta siitä irtoaa peri-brittiläinen rock-särö soolosoittoon (kanavanvaihtoon tarvitaan lisävarusteena myytävä FS-1- pedaali).

Orange Rocker 15 etupaneeli.

Putkikombossa kaiutin on valtava osa soundia

Rocker 15 onkin erittäin monipuolinen vahvistin ollakseen päällisin puolin näin konstailematon. EL84-pääteputket ja kymppituumaiset kaiuttimet ovat vuosikymmenten saatossa lyömättömäksi todettu yhdistelmä. Voice of the World Gold Label 10 on Orangen oman kehitystyön tuloksena mittojen mukaan valmistettu elementti, jonka erittäin suuri herkkyys (101 dB / W) takaa sen, että jokainen vahvistimen watti muunnetaan tehokkaasti kuultavaksi ääneksi. Ja sen kyllä huomaa erityisesti keikkailtaessa.

Kaiuttimen soundi on hämmästyttävän ärhäkkä, ja sen soinnissa yhdistyvät tiukka ja selkeä basso sekä tälle elementtikoolle tyypillinen kristallinkirkas diskantti. Rocker 15 on varustettu myös putkiohjatulla efektiluupilla, jonka ansiosta soundi säilyy alkuperäisenä ja värittymättömänä koko vahvistimen läpi.

Orange vahvistimet suunnitellaan kestämään. Niiden täytyy palvella isäntäänsä luotettavasti keikalta toiselle. Siksi myös Rocker 15 on varustettu samoilla korkealaatuisilla muuntajilla kuin esikuvan ja tiennäyttäjän asemaan kohonnut Terror-mallisto. Samoilla perusteilla Orange viittasi kintaalla muovisille klipsiliittimille sekä lattakaapeleille ja valitsi niiden sijaan johtojen kytkemisen perinteiseen tapaan käsin juottamalla. Elektroniikkaa suojaa vankka teräspellistä taivuteltu kotelo, joka on upotettu jämäkkään, 18 millimetrin vanerista valmistettuun koppaan.

Olipa hakusessa pienitehoinen vahvistin harjoituskäyttöön tai klubilavoille riittävä keikkakone, Rocker 15 täyttää mitat joka tilanteessa. Mikäli etsit samoja ominaisuuksia kitaranupilta, kannattaa tutustia Rocker 15 Terror -vahvistimeen.

Orange Rocker 15 ominaisuudet

 • Kaksi kanavaa, kanavanvaihto jalkakytkimellä
 • Täysputkivahvistin
 • Bufferoitu efektiluuppi
 • Putket: etuasteessa 3 x 12AX7/ECC83, pääteasteessa 2 x EL84, efektiluupin ohjaus 12AT7/ECC81
 • Säätimet (1. kanava): Volume
 • Säätimet (2. kanava ”Dirty”): Gain, Volume, Bass, Middle, Treble
 • Nimellisteho: 15 / 7 / 1 / 0,5 W
 • Kaiutin: 10” Voice of the World Gold Label -elementti
 • Ulkomitat (l x k x s, cm): 47 × 41 × 26
 • Paino: 13,6 kg
 • Englanninkielinen käyttöopas
Valmistaja

Orange

Vahvistimen tyyppi

Kombo, Putkivahvistimet

Saatat myös pitää...