RME ADI-2 DAC FS highend DA-converter

1244,00 Hinta sis. alv 24%

RME ADI-2 DAC FS – puoliräkkikokoinen DA-muunnin vaativaan audioharrastukseen

6 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 7RMADI2DACFS4493 Osastot: ,

Audioharrastajia silmällä pitäen RME on tehnyt ammattistudioihin tarkoitetusta ADI-2 PRO -muuntimestaan toisenlaisen version, jossa osa studio-ominaisuuksista on vaihdettu paremmin kotikäyttöä vastaaviin toimintoihin. Se hallitsee digitaali-analogimuunnoksen samalla referenssitason laadulla kuin isoveljensäkin, mutta se on helppokäyttöisempi ja varustettu kuulokelähdöllä, korvamonitorilähdöllä ja erittäin laadukkaalla ja käyttökelpoisella kaukosäätimellä.

Kompaktiin puoliräkkikokoon koteloitu RME ADI-2 DAC ottaa vastaan digitaalista audiota sekä USB-liitännän kautta että niin koaksiaalisella S/PDIF -väylällä kuin optisella ADAT-yhteensopivalla S/PDIF -väylällä. Lähtöpuolelta taas löytyvät 2 x RCA, 2 x XLR ja sekä 6,3mm että 3,5mm stereojakit. Lähtöjä on siis niin balansoituina kuin balansoimattomina, lisäksi laite itsessään tarjoaa 6,3mm Extreme Power -kuulokelähdön, erittäin matalakohinaisen 3,5mm IEM-korvamonitorilähdön, jitteriä torjuvan SteadyClock FS-kellon, neliasteisen lähtötason säädön jo raudassa, digitaalisen signaaliprosessorin (Bass, Treble, Loudness, 5-alueinen parametrinen EQ, Crossfeed…), liitännän ulkoiselle virtalähteelle, Class Compliant USB -yhteensopivuuden ja näytteenottotaajuutta 768 kHz saakka!

DSD ja Direct DSD -suoratoistomahdollisuus löytyy tietysti myös, ja signaalin voi ottaa S/PDIF:stä vastaan ja lähettää eteenpäin USB:llä, onhan kyseessä aito, kaksikanavainen Full Duplex -muunnin, kuten RME:ltä sopii odottaakin.

Liitännät:
  • 1 x S/PDIF in (koaksiaali)
  • 1 x ADAT tai S/PDIF in (optinen)
  • 1 x RCA analog stereo out (balansoimaton)
  • 1 x XLR analog stereo out (balansoitu)
  • 1 x Extreme Power -kuulokelähtö
  • 1 x Super Low Noise IEM-lähtö
  • 1 x USB 2.0 (USB 3.0 -yhteensopiva)
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)