RME ADI-2 Pro FS R Black Edition

1690,00 Hinta sis. alv 24%

RME ADI-2 Pro FS R Black Edition AD/DA-muunnin

0 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 7RMADI2PROFSR Osastot: ,

RME ADI-2 Pro FS R Black Edition on pienikokoinen, mutta äärimmäisen monimuotoinen AD/DA-muunnin, joka on helppo ottaa käyttöön suoraan paketista. Se tarjoaa erinomaisen yhdistelmän äänenlaatua, vakautta, ja lisäksi vielä kaksi tehokasta kuulokeliitäntää, jotka kykenevät ruokkimaan vaativimpiakin kuulokkeita. Uudessa R Black Edition -mallissa on uuden sukupolven 32-bittinen AK4493-muunninlastu, entisestäänkin parannettu suorituskyky ja sitä voidaan ohjata uudesta, monipuolisesta kauko-ohjaimesta.

ADI-2 Pro -muuntimet ovat 768kHz näytteenottotaajuudellaan RME:n referenssilaitteita kun mitataan AD/DA-muunnosta, ja RME ADI-2 Pro FS R Black Edition on samalla kertaa USB-äänikortti ja kuulokevahvistin joka sopii niin ammattiaudion mittalaitteiden äänikortiksi kentälle, haastavaan studiotyöhön referenssikuunteluksi, high-end -musiikinharrastajalle, kuin tavalliselle kotikäyttäjälle joka tahtoo parhaan mahdollisen äänenlaadun. Se myös toimii niin ADAT, SPDIF kuin AES/EBU -väylissä AD/DA-muuntimena molempiin suuntiin, kuin DSD-äänitys ja -toistoratkaisuna.

Moneen muuntuvana muunnin tarjoaa balansoidut ja balansoimattomat tulot ja lähdöt, kaksi tehokasta Extreme Power -kuulokevahvistinta, äärimmäisen vakaan ja jitteriä tehokkaasti torjuvan SteadyClock III -kellotuksen ja DSP-pohjaisen signaaliprosessoinnin. Tulo- ja lähtötasot varmistetaan jo raudassa neljään kertaan. RME ADI-2 Pro FS R toimii myös DSD record ja Direct DSD playback-tiloissa (256 / 11.2 MHz). Kahdelle erilliselle stereolähdölle on omat D/A-muuntimensa ja sisäinen audioprosessointi (EQ, crossfeed, RME:n legendaarinen 30-kaistainen spektrianalysaattori…) on tehokkaan signaaliprosessorin takana. Sen 2.17 Giga FLOPS (2882 MIPS) -suorituskyky riittää huimaan 768 kHz näytteenottotaajuuteen. AES ja S/PDIF -tulojen välillä on oma taajuussovittimensa.

Analogitulot ja -lähdöt on toteutettu XLR/6,3mm comboliittimillä ja servobalansoituina ne hyväksyvät niin balansoidun kuin balansoimattoman signaalin. Optinen S/PDIF molempiin suuntiin toimii myös ADAT-väylänä ja koaksiaalista S/PDIF ja AES-yhteyttä silmälläpitäen mukana on valmis jakokaapeli kahteen XLR-liittimeen ja kahteen RCA-liittimeen. USB 2.0 toimii paitsi ohjelmistopäivityksille, myös signaalitienä yhteensopiviin iOS-laitteisiin. Työaseman äänikorttina RME ADI-2 Pro voidaan kytkeä joko stereoksi (2I/2O) tai monikanavatilaan (6I/8O) ja se toimii niin Mac OS X kuin (MADIface-ajurin kanssa) WDM ja ASIO -järjestelmissä.

Äänikortin kahden rinnakkaisen kuulokelähdön lähtöimpedanssi on pudotettu 0,1 ohmiin ja suurin lähtötaso on +22 dBu, eli huimat 1,5 wattia per kanava. Kuulokelähtöjen signaali/kohinataso on sama 120 dBA kuin linjalähdöissäkin, ja THD reilusti alle -100 dB (0.001%) jopa täydellä volyymilla. Extreme Power -järjestelmä huolehtii myös virransyötön rajoittamisesta, tarkkailee ylikuormitusta ja huolehtii tasavirtasuojauksesta. Sen ansiosta laite on sovitettavissa hyvinkin erilaisiin kuuntelujärjestelmiin.

Erillisen, lukittavalla liittimellä varustetun virtalähteen kanssa RME ADI-2 Pro voidaan eristää galvaanisesti muusta audiokalustosta. Se myös mahdollistaa akkukäytön kenttäolosuhteissa.

Uusi Multi-Remote Support (MRC) -kaukosäädin ohjaa standby, volume, balance, bass, treble, input (optinen, koaksiaali, USB), mute-vaimennus ja loudness -toimintoja. Lisäksi säätimessä on neljä ohjelmoitavaa painiketta 52 valinnaiselle toiminnolle.

Ominaisuudet:
  • Stereo-2I/20 ja 6I/8O-monikanavainen A/D D/A -muunnin
  • Herkkyys säädettävissä +24 dBu, +19 dBu, +13 dBu, +4 dBu @ 0 dBFS
  • Mitat: 215 x 44 x 130 mm
  • Paino: 1 kg