Varasto loppu

RME ARC USB – kauko-ohjain

160,00 Hinta sis. alv 24%

RME ARC USB – kauko-ohjain kaikille RME TotalMix FX -yhteensopiville äänikorteille

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

RME ARC USB on USB-väylään kytkettävä kauko-ohjain, jonka kautta on helppo ohjata kaikkia tavallisimpia TotalMix FX -toimintoja USB 1.1 (UAC1) MIDI -protokollalla. Ohjaimen toiminnot voi asettaa kätevästi suoraan ohjelmasta ja se toimii niin Windows kuin Mac OS X -ympäristöissä.

RME TotaIMix FX tunnistaa ohjaimen heti kun se on kytketty, ja osaa kommunikoida sen kanssa sotkematta muiden järjestelmään kytkettyjen ohjainten toimintaa. Laitteita ei siis tarvitse kytkeä pois toistensa tieltä.

RME ARC USB osaa kytkeytyä myös suoraan UFX+ ja UFX II -kortteihin niiden oman USB-väylän kautta, jolloin se osaa ohjata kortteja myös niiden ollessa standalone-tilassa, ilman erillistä työasemaa.

Pieniruokainen RME ARC USB ottaa virtansa suoraan USB-väylästä, ja koska se toimii kaikissa USB-standardeissa 1.1:stä alkaen, se sietää USB2-liitännöissä jopa kymmenen metrin kaapelinmitan, etäisyyden joka saa useimmat äänikortit kyykkyyn. Jos tarvitaan pidempiä ohjainvetoja, voi ohjaimen kytkeä USB 2 -aktiivijohdoilla (niin sanotuilla jatkokaapeleilla eli repeater-johdoilla) joilla yli 20 metrin veto onnistuu helposti.

RME ARC USB pystyy ohjaamaan useampia äänikortteja samanaikaisesti, kiitos laitekohtaisen Key Commands -listan joka vastaa aina kulloinkin valittua korttia. Kun joka kortin komennot tallennetaan omiin erillisiin muistipaikkoihinsa, jokainen käsky matkustaa juuri siihen osoitteeseen mihin se on tarkoitettu.

Ominaisuudet:
  • Kauko-ohjain kaikkiin RME TotalMix FX -yhteensopiviin äänikortteihin
  • Toimii kaikissa vuoden 2001 jälkeen valmistetuissa RME-äänikorteissa
  • Osaa ohjata useita kortteja samanaikaisesti
  • Toimii USB-ohjausväyläisten äänikorttien (UFX+ ja UFX II) kanssa myös stand-alone -tilassa
  • Toimii kaikissa USB-väylissä, 1.1 -väylästä alkaen
  • Virransyöttö USB:n kautta
  • Pieniruokainen, toimii jopa 10m kaapelivedoilla ilman eri vahvistusta