RME Babyface Pro FS -äänikortti USB-väylään

899,00 Hinta sis. alv 24%

Äärimmäisen vakaa ja laadukas pienikokoinen 24 kanavan 192kHz USB-äänikortti, joka ottaa virtansa USB-väylästä.

9 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

24-kanavainen äänikortti, joka ottaa virtansa USB-väylästä

Äärimmäisen vakaa, pienikokoinen ja alumiinirunkoinen 24 kanavan 192kHz USB-äänikortti ottaa virtansa USB-väylästä, ja osaa myös hyödyntää väylän tarjoaman jännitteen poikkeuksellisen hyvin. Sen +19 / +4 dBu lähtötasokytkin mahdollistaa erilaisten monitorien käytön niitä yliohjaamatta ja kohinatason kärsimättä. Se myös auttaa siinä, ettei TotalMix FX:n puolella tarvitse liikaa boostata signaalia kuullakseen paremmin.

Paranneltu Babyface

Edelliseen Babyface-malliin verraten parannukset ovat ehkä pieniä, mutta olennaisia. Äänikortin kahden rinnakkaisen 3,5 mm kuulokelähdön tehoa on kasvatettu 70 milliwatista 90 milliwattiin (10 desibeliä) ja lähtöimpedanssi pudotettu 2 ohmista 0,1 ohmiin. Kuulokesyötön operaatiovahvistimet, molemmille lähdöille omansa, ovat samat kuin ADI-2 Pro:ssa ja mahdollistavat siis hyvinkin erilaisten kuulokkeiden käytön samanaikaisesti.

Mikrofonitulojen XLR-liittimet ovat tilaa säästävästi osa rakennetta. Molemmat etuasteet ovat digitaalisesti ohjattavia ja niiden 48V phantomjännite on kytkettävissä kanavakohtaisesti. Gain-ala on 76dB, säädettävissä 1dB portain, ja kanavissa on releohjattu PAD-vaimennus. Entiseen verrattuna mikrofonitulojen signaali/kohinataso (SNR) on parantunut 112.2 desibelistä 113.7 desibeliin, linjatulojen 114 desibelistä 116.3 desibeliin (120 dBA).

Balansoimattomat linjatulot 3 ja 4 toimivat myös korkeaimpedanssisina instrumenttituloina, joten niihin voi suoraan kytkeä kitaran ja basson. Linjatulojen THD on nyt kahdeksan desibeliä entistä parempi. Midi-yhteensopivuuskin löytyy, joten RME Babyface Pro FS on kattava paketti käyttöliittymää musiikintekoon, tien päällä ja studiossa.

RME BabyFace Pro studiossa.

Vakaus on kultaa

RME on studioiden ja musiikkialan ammattilaisten vakionimi erityisesti vakautensa ansiosta. Myös Babyface Pro FS tarjoaa saman huippulaadukkaan SteadyClock FS -kellotuksen kuin ADI-2 Pro, ja niin jitterin määrä kuin ulkopuolisen jitterin sietokyky ovat huippuluokkaa. Latenssi analogista digitaaliseen on myös parantunut kuudella näytteenottotasolla (AD 5 samplea, DA 7 samplea) ja muunnos molempiin suuntiin tapahtuu äärimmäisen puhtaasti ja dynamiikan säilyttäen.

RME Babyface Pro FS:ssä on optinen TOSLINK I/O , joka toimii niin SMUX-tuettuna ADAT-väylänä kuin 192 kHz S/PDIF -väylänä. Erillisen ADAT-muuntimen avulla laite tarjoaakin 12 tuloa ja 12 lähtöä, riittävästi niin live- kuin studiotallennukseen.

Kaikki tämä on toteutettu virrankulutuksen kasvamatta. RME Babyface Pro FS tarvitsee erillistä virtalähdettä aniharvoin, useimmissa tilanteissa se pärjää mainiosti sillä mitä USB3-väylä sille syöttää. RME Babyface Pro FS onkin erinomainen kenttä-äänityksiin, ja tarjoaa riittävästi phantomjännitettä useimpien kondensaattorimikrofonien tarpeisiin.

RME Babyface Pro FS on varustettu Kensington-lukkopesällä, jonka ansiosta sen voi ankkuroida varkaita vastaan, esimerkiksi kytkemällä se vaijerilla johonkin kiinteään esineeseen.

RME BabyFace Core Value ohjelmistot.

Mikseri sisäänrakennettuna

Kuten muissakin uusissa RME-äänikorteissa, on myös RME Babyface Pro FS:ssä mukana tehokas digimikseri TotalMix FX, joka sallii käytännössä lähes rajoittamattomat summaus- ja reititysmahdollisuudet. Kaikki tulot ja playback-kanavat ovat reititettävissä samanaikaisesti kaikkiin rautapuolen lähtöihin. Erilliset stereosummaukset ja tarkkaamon oma summamiksaus mahdollistavat monipuolisen monitoroinnin ja jokaiselle oman kuuntelun. Kaikissa lähdöissä on kolmialueinen EQ, delay-viive ja kaiku.

Uusin RME-ohjelmisto on TotalMix Remote, joka mahdollistaa RME-äänikorttien ohjaamisen niin PC kuin Mac/iOS -järjestelmistä. Se on helppo pystyttää – riittää kun kertoo järjestelmälle ohjaavan laitteen IP-osoitteen – sen jälkeen kaikkia TotalMix FX -toimintoja pystyy ohjaamaan niin etänä tarkkaamosta kuin tabletilta tilassa liikkuen.

Ominaisuudet:

 • 4 x analogitulot ja -lähdöt
 • 2 x XLR mic/line
 • 2 x line/instrument (Hi-Z)
 • 2 x 3,5mm kuulokelähdöt
 • Lähtötaso +19 / +4 dBu
 • DC-paritetut lähdöt
 • 1 x ADAT I/O
 • 1 x MIDI I/O
 • SteadyClock FS
 • RME USB 2.0
 • Plug&Play -käyttöönotto
 • TotalMix FX
 • Käyttöohjeet: Windows, MacOs
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)