RME Fireface UFX+

2799,00 Hinta sis. alv 24%

RME Audio Fireface UFX+ – 188-kanavainen 24-bit/192kHz USB/Thunderbolt -äänikortti

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

RME Audio Fireface UFX+ on ihanteellinen moniraitastudion keskusyksikkö, joka pystyy vaivatta käsittelemään yhteensä 94 kanavaa erilaisia tuloja ja saman verran lähtöjä. Se on erinomaisen yhteensopiva kaikkien tavallisimpien järjestelmien kanssa, hallitsee sujuvasti useita eri protokollia ja tarvittaessa myös tallentaa ja toistaa ilman erillistä työasemaa suoraan USB-muistitikkua käyttäen. Tietenkin se tuo kaikkeen audiotyöhön myös RME:n legendaarisen vakauden, matalan latenssin ja koko järjestelmää parantavan jitterinkorjauksen.

Erona edelliseen lippulaivamalliin uusi Fireface UFX+ tuo peliin 188 kanavaa MADI-tuloja ja -lähtöjä, joka on 128 kanavaa enemmän kuin edellisessä Fireface UFX:ssä. Signaaliprosessori on entistä tehokkaampi ja väyläpuolella liittymää työasemaan tarjoavat niin USB3.0 kuin Thunderbolt. Erikseen saatava kauko-ohjain parantaa sekin käyttömukavuutta ja tuo tarvitut toiminnot suoraan työpisteeseen.

Liitettävyydeltään Fireface UFX+ on myös omaa luokkaansa. Analogitulojen ja -lähtöjen lisäksi mukana on kaksi ADAT-väylää, kaksi MADI-väylää (jotka saa toimimaan myös samanaikaisesti), AES, S/PDIF, USB 2, USB 3 ja Thunderbolt. Tuloja on siis 12 analogikanavaa + 16 ADAT-kanavaa + 2 AES-kanavaa + 64 MADI-kanavaa = 94, ja saman verran lähtöjä = 188 kanavaa! Kun nämä kulkevat työasemaan Thunderbolt-väylää, on lopputulos niin Mac- kuin PC-maailmassa aitoa PCI Express -audiotasoa. Minimissään on niin latenssi, järjestelmän kuormitus kuin prosessorikuorma. Fireface UFX+ on täysin Thunderbolt-yhteensopiva myös Windows-ympäristössä, jopa kytkettäessä ilman uudelleenkäynnistystä.

Uudet AD/DA-muuntimet ja parannetut analogipiirit, entistä paremmat signaali/kohinatasot ja alemmat harmoniset kokonaissäröt tarkoittavat entistä puhtaampaa äänenlaatua. Mikrofonitulojen gain-aluetta voi säätää 75 desibelin alueella ja ne ottavat vastaan jopa +18 dBu signaalia. Matalaimpedanssiset 2 ohmin Hi-Power -kuulokelähdöt syöttävät +19 dBu, joten ne tarjoavat tarpeeksi tehoa kaikille kuuloketyypeille.

RME Fireface UFX+ -mallin MADI-yhteensopivuus laajentaa olennaisesti liitettävyyttä, ja avaa väylän monien eri valmistajien digitaalisille ja analogisille signaaleille. Paitsi huimaa lisäystä käyttökelpoisten kanavien määrässä se mahdollistaa uudenlaisen reitityksen, prosessoinnin ja miksauksen digitaalisessa ympäristössä. Ja ulkoisia MADI-laitteitahan voi kytkeä myös sarjaan. Kun Fireface UFX+ on USB2-tilassa, sen kanavamäärä on periaatteessa rajattu 30 kanavaan (12 analogista, 16 ADAT-väylissä, AES), mutta RME:n erinomaisen käyttökelpoinen TotalMix FX toimii silti MADI-väylien yhteydessä ja Word Clock I/O (BNC) koaksiaalisessa MADI-väylässä. Tarjolla on myös split-tila, jossa RME Fireface UFX+ osaa käyttää molempia MADI-väyliä samanaikaisesti: 32 optisen ja 32 koaksiaaliväylän kanavaa!

Kuten muissakin uudemmissa RME-äänikorteissa, mukana on tehokas digimikseri TotalMix FX, joka sallii käytännössä lähes rajoittamattomat summaus- ja reititysmahdollisuudet. Kaikki tulot ja playback-kanavat ovat reititettävissä samanaikaisesti kaikkiin lähtöihin. Se tarjoaa myös vähälatenssisemman vaihtoehdon signaalien efektointiin ja prosessointiin. TotalMix FX voi tarvittaessa korvata kokonaan erillisen äänipöydän, ja sen kautta voi luoda useita samanaikaisia kuuntelusummia omilla kompressio-, kaiku- ja viiveasetuksillaan.

TotalMix FX for iPad™ -applikaation kautta kaikkia TotalMix FX -toimintoja pystyy ohjaamaan niin etänä tarkkaamosta kuin tabletilta tilassa liikkuen. ARC USB -kauko-ohjain taas liitetään työasemaan USB-väylän kautta, ja se keskustelee USB-MIDI -protokollalla suoraan TotalMix FX -ohjelmiston kanssa. 15 ohjelmoitavaa painiketta, ohjauspyörä ja liitäntä jalkakytkimelle helpottavat rutiinitoiminnoissa.

RME Fireface UFX+ -mallissa on lisäksi DURec-väylä, jonka ansiosta laite osaa niin tallentaa kuin toistaa suoraan USB-väylästä ilman erillistä työasemaa. Se sopii niin konserttien tallennukseen kuin esimerkiksi soundcheckien ajamiseen ”suoraan tikulta”. DURec ymmärtää jopa 2TB USB-tallennusalustoja.

Liittimet:
 • 94 Input / 94 Output channels
 • 12 x Analog I/O
 • 4 x digitally controlled Mic/Instrument Preamp, digitally controlled
 • 1 x AES/EBU I/O
 • 2 x ADAT I/O (or 1 x ADAT I/O plus 1 x SPDIF I/O optical)
 • 1 x Word Clock I/O / MADI Coaxial
 • 1 x MADI optical I/O
 • 2 x MIDI I/O
 • 1 x Thunderbolt™
 • 1 x USB 3.0
 • TotalMix FX.
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)