RME HDSP Madiface USB

855,00 Hinta sis. alv 24%

RME HDSP Madiface USB 64 i/o MADI USB-interface

1 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 7RMMADIFACEUSB Osastot: , ,

Monitoimilaite metallikuoressa

Kyseessä on alkuperäisen MADIFacen kaltaiseen metallikuoreen rakennettu monitoimilaite, jonka avulla voidaan äänittää täydet 64 audioraitaa käyttäen apuna jokaisesta nykyaikaisesta tietokoneesta löytyvää USB 2.0 -väylää. Luonnollisesti sama onnistuu myös toistopuolella esimerkiksi virtuaali-soundcheckin tarpeisiin. MADIFace USB:n suositushinta on alle 700 euroa (alv 0%). Hinta on siis reippaasti alkuperäistä MADIFacea edullisempi, sillä USB:n myötä ei enää tarvita erillistä CardBus-korttia.

MADIFace USB sisältää sekä optiset että koaksiaaliset MADI-liitännät. Laite saa virtansa suoraan tietokoneen USB-portista tai Stand alone-moodissa ulkopuolisesta USB-virtalähteestä.

Jälkimmäistä käytettäessä laite käynnistyy firmwarensa määrittelemään toimintatilaan, jossa laite toimii MADI-signaalin aktiivitoistimena, splitterinä ja formaattimuuntimena. Stand alone -moodissa MADIFace on sisääntulevan signaalin ”orja”, seuraten asetuksiltaan sille tarjottua näytteenottotaajuutta ja kanavamäärää (56/64). Laite toimittaa sisääntulleen signaalin muuttumattomana molempiin ulostuloihin (opt. & koax.) eli RME ei poista erään kilpailevan mallin tapaan MADI user bit -informaatiota. Luonnollisesti MADIFace osaa automaattisesti vaihtaa sisääntuloa yhden väylän pettäessä. Vaihto tapahtuu noin yhden samplen viiveellä.

Tietokoneeseen kytkettynä laite toimii TotalMix-softamikserin avulla myös 128 sisään/128 ulos MADI-reitittimenä, säilyttäen silti 64 kanavan äänitysominaisuuden. Normaalitilassa molemmat ulostulot toimivat yhtä aikaa, jolloin MADIFacea voidaan myös tuolloin käyttää peilaamaan yhden sisääntulon signaalia molempiin ulostuloihin sekä aktiivitoistimena, jolloin koaksiaalista signaalia voidaan siirtää liki 200 metriä ja optista jopa 4 kilometriä!

MIDI over MADI

MADI-tietovirrassa mukana uiva MIDI over MADI -tekniikkaa voidaan käyttää erilaisten kauko-ohjaussignaalien välittämiseen. RME:n oma DigiCheck-ohjelmisto puolestaan tarjoaa signaalitasojen tarkkailuun laajat analysaattorimahdollisuudet aina loudness-mittarointia (ITU 1770/EBU R128) myöten – siis ilman erillisveloitusta käytettävissä on ominaisuuksia, joita yleensä on saatavissa vain yli tuhannen euron erillismittareissa!

Yhteensopivuus

RME on tunnettu yhteensopivuudestaan eri laitevalmistajien tuotteiden kanssa. SteadyClock-tekniikka puolestaan pitää jitterin ja muut synkronointiongelmat minimissään. Kaikille RME:n laitteille löytyy ajurituki Windows ja OSX -käyttöjärjestelmille ja harrastajat ovat tehneet osalle tuotteista epävirallisia ajureita jopa Linux-käyttöön.

Enää ei siis tarvita tyyriitä lisäkortteja, Thunderbolt-virityksiä tai kanavamäärältään rajoittuneita USB-ratkaisuja, sillä MADIFace USB tarjoaa helppokäyttöiset ja luotettavat lääkkeet moniin audiotarpeisiin.

Lisätietoja:

 

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)