RME M-1610 Pro – 16I/8O ADA-muunnin ADAT, AVB ja MADI -väylillä

2599,00 Hinta sis. alv 24%

RME M-1610 Pro – 16I/8O ADA-muunnin ADAT, AVB ja MADI -väylillä

1 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

RME M-1610 Pro panostaa kriittisimmänkin ammattiaudion vaatimuksiin tarjoamalla 16 huippuluokan +24 dBu analogituloa ja 8 balansoitua, DC-paritettua linjatason lähtöä, erillisen kuulokekuuntelun, redundant-varmistetut AVB-väylät, jopa kaksi (koaksiaalinen ja valinnainen optinen) erillistä MADI-väylää, neljä optista ADAT-lähtöä, etäohjauksen, jitteriä tehokkaasti torjuvan SteadyClock FS -kellotuksen ja kaksi sisäistä virtalähdettä. Lopputulos on laadukas ja käyttövarma, aito RME-laite.

RME tarjoaa yksissä kuorissa molempien M-32 Pro studiomuunninten ominaisuudet. Samalla se lisää pakettiin liikuteltavuuden, sekä joukon ominaisuuksia jotka tekevät sen erinomaisen soveltuvaksi niin studiotyöhön kuin live- ja ohjelmatuotantoihin. Se tuo MADI-järjestelmiin AVB- ja analogiliitännät, ja tarjoaa 6,3mm TRS-liittimet D-Sub -tulojen 11-16 ja D-Sub-lähtöjen 1-2 rinnalle. Verkkoportit on varmistettu, kuulokelähtö mahdollistaa laitteen sisäisen monitoroinnin niin ongelmatilanteissa kuin normaalikäytössä, valinnaisin signaalein ja omalla tasonsäädöllä.

RME:n suosion kulmakivenä on tietenkin signaalin vakaus, ja kaikkia muunnoksia digitaalisen ja analogisen välillä vaivaavan jitterin tehokkaasti torjuva SteadyClock FS varmistaa muunnoksen laadun, järjestelmän referenssikellosta riippumatta. Muunnos molempiin suuntiin tapahtuu äärimmäisen puhtaasti ja dynamiikan säilyttäen.

Sisäinen reititysmatriisi näyttää kaikki kanavat rinnakkainn niin kahdeksan AVB-väylää yhteensä 128 kanavallaan, koaksiaalisen (ja valinnaisen optisen) MADI-väylän 64 kanavaa per väylä, kaikki analogitulot ja ADAT-lähdöt. Reititys toimii 272 tulon ja 298 lähdön välillä. Muunninten suotimet on optimoitu eri näytteenottotaajuuksia silmälläpitäen, jotta signaali olisi tutun puhdas ja tarkka kaikissa tilanteissa. SteadyClock FS -kellotuksella niin jitterin määrä kuin ulkopuolisen jitterin sietokyky ovat huippuluokkaa, ja myös analogilähdöt seuraavat uskollisesti muuntimen koko dynamiikka-alaa.

RME M-1610 Pro on ohjattavissa paitsi etupaneelistaan, myös kaikilla AVB-ohjausyksiköillä (ja langattomasti Wi-Fi -yhteyden avulla) ilman erillisiä laitekohtaisia hallinnointiohjelmia. Etäohjaus mahdollistaa niin gain-tulotasojen ryhmittämisen, phantom-jännitteen kytkemisen kuin kuuntelusignaalien eteenpäin reitittämisen. Sisäinen reititysmatriisi ohjaa tarvittaessa kuuntelun suoraan analogitulosta suoraan kuulokelähtöön, kuten myös digitaaliaudion ja AVB-signaalit. Tämä helpottaa olennaisesti reitityksessä ja kellotuksessa tapahtuvien ongelmien nopeaa paikantamista ja korjaamista. RME M-1610 Pro on täysin plug-and-play itseasentuva.

Ominaisuudet:
 • 6 kanavan AD-muunnin, 8 kanavan DA-muunnin
 • 16 linjatuloa D-Sub -liittimellä
 • 8 linjalähtöä D-Sub -liittimellä
 • 6 linjatuloa 6,3mm jakilla
 • 2 linjalähtöä 6,3mm jakilla
 • 4 ADAT-lähtöä, 32 kanavaa
 • 1 tai 2 MADI -väylää
 • 8 AVB -väylää
 • 6,3mm kuulokelähtö
 • SteadyClock FS
 • 1U 19″ räkkikoko