RME M-32 DA Pro MADI/ADAT/AVB to Analog converter

3444,00 Hinta sis. alv 24%

RME M-32DA Pro 32-kanavainen MADI/ADAT/AVB to Analog -converter

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 7RMM32DAPRO Osastot: , ,

RME toi markkinoille itsenäiset 32-kanavaiset muuntimensa M-32 AD ja M-32 DA jo 2010 ja niistä tuli välittömästi ammattiaudion kulmakiviä, yhdistyihän niissä luotettavuus korkeaan laatuun ja suureen määrään samanaikaisia rautapuolen kanavia. Sen jälkeen kehitys on vain kehittynyt, ja näiden luottolaitteiden käyttäjät; studiot, esiintymisareenat, tapahtumat ja jopa teollisuuden monikanava-audiota hyödyntävät sovellukset, ovat toivoneet päivitystä. Varmistetut, kaksinkertaiset virtajärjestelmät, pienempi koko, erilaiset verkkotoiminnot ja monet muut parannukset ovat löytäneet tiensä uudistettuun sarjaan 32-kanavaisia muuntimia. RME M-32 AD Pro ja M-32 DA Pro on luotu kentän toiveiden pohjalta vastaamaan uusiin haasteisiin.

Jokainen muunninten 32 kanavasta pystyy muunnokseen 192 kHz näytteenottotaajuudella. Sisäiset suotimet ovat samat kuin referenssitason ADI-2 PRO -muuntimessa ja niiden taajuusvaste onkin täysin lineaarinen (OHz asti lähdössä). Korkearesoluutioinen muunnin syntyy korkean resoluution komponenteista, ja uusi M-sarja tarjoaakin 120dB(A) signaali-kohinasuhteen erittäin alhaisella THD:llä. Referenssiluokan ääntä, siis.

RME M-32 AD Pro ja M-32 DA Pro -muuntimissa on kaksi täysin varusteltua MADI I/O-väylää omilla erillisillä reitityksillään, mutta myös koeteltu AVB-väylä joka perustuu avoimiin IEEE 802.1 ja 1722.1 -verkkostandardeihin. AVB tunnetaan kellotuksen suhteen vakaana väylänä, ja RME M-32 AD Pro ja M-32 DA Pro pystyvätkin kuljettamaan kaikkia 32 kanavaansa 192 kHz taajuudella yhtä ainoaa Ethernet-väylää pitkin.

Yhdessä erillisten AVB Switch -kytkentäyksiköiden kanssa uudet M-sarjalaiset sulautuvat saumattomasti monimutkaisiimpiinkin verkkojärjestelmiin, kun mukana on AVB-järjestelmän aikasynkronoitu prosessointi. Avoimen AVDECC 1722.1 -protokollan ansiosta lähes kaikkia järjestelmän toimintoja voi ohjata useiden eri valmistajien kontrollereilla. Lisäksi laitteille löytyy niin JSON API kuin oma verkko-käyttöliittymänsä, verkon kautta tai suoraan USB-porttiin kytkeytyen.

Sama monipuolisuus löytyy tietenkin myös analogipuolelta. Kaikkia kanavia voidaan ajaa eri linjatasoilla muunninten resoluutiosta tinkimättä. Tavallisten +19 dBu ja +13 dBu -tasojen lisäksi M-sarja hallitsee myös harvinaisemman SMPTE® +24 dBu @ 0 dBFS -tason.

Muuntimissa on magneettinen etukansi jonka alle on helppo merkitä kanavat ja tasot, tämän voi tehdä suoraan mukana seuraaville läpinäkyville arkeille. Näin muunnin kertoo yhdellä silmäyksellä missä mennään, juuri kuten käyttäjä on säätänyt.

Liitännät:
  • 32 x Analogista lähtöä (25-pin D-sub, +24 dBu asti)
  • 2 x MADI I/O (erillinen optinen SC ja koaksiaali BNC, 128 kanavaan asti)
  • 1 x RJ45 1 GigE AVB, neljä streamia joista jokaisessa 4/8/12/16 kanavaa
  • (optiona) MIDI I/O perinteiselle MIDI-ohjaimelle
  • Word Clock I/O (BNC)
  • USB 2.0 (vain ohjaimelle)
  • 2 x kontrolloitua, rinnakkaista virtalähdettä
Paino 0,00 kg
Mitat 0,00 × 0,00 cm