SIRE Larry Carlton A3-D NT -elektroakustinen kitara

399,00 Hinta sis. alv 24%

Dreadnought-mallinen elektroakustinen kitara kahdella mikrofonilla ja kokopuisella kuusikannella

4 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

Pussi mukaan?

SIRE Akustisen kitaran pussi

Akustisen kitaran pussi reppuhihnoilla

Tuotetunnus (SKU): YSIRA3DSNT Osastot: ,

Edullinen elektroakustinen kitara edistyksellisillä ominaisuuksilla

SIRE Larry Carlton A3-D NT on hintaansa nähden varsin edullinen akustinen kitara, jossa on pari yksityiskohtaa, joita löytyy yleensä vaan huomattavasti kalliimmista soittimista. Ensimmäinen näistä on mikitys. A3-D -kitarassa on nimittäin kaksi mikrofonia: yksi piezo-malli tallan luun alla ja sen lisäksi kondensaattorimikrofoni kitaran kopan sisällä. Mikrofonien signaalien suhdetta voi säätää kitaran kyljen säädöistä. Näin sointiin saadaan säädettyä sopiva määrä iskua ja sointia.

Toinen erikoinen juttu on se, että ilman cutaway-leikkausta toteutetusta kitarasta löytyy elektroniikat. Yleensä elektroakustiset kitarat ovat aina ”single cut” -soololovella varustettuja. Osa pitää leikkauksesta ja osa taas kuulee sen vaikuttavan sointiin. Tämän hintaluokan elektroakustisessa kitarassa on usein laminaattikansi. Sirellä tähän ei olla lähdetty vaan edullisimmankin mallin kansi on tehty lämpökäsitellystä kuusesta. Runko taas on mahonkilaminaattia. Yhdistelmä laminoitua- ja kokopuuta soi hienosti ja saa kitaran kestämään Suomenkin haasteellisia lämpötilan ja kosteuden vaihteluita.

Sähkökitara- ja bassopuolelta löytyvät pyöristetyt otelaudan reunat löytyvät myös Siren akustisista kitaroista. Pyöristykset saavat kaulaan orgaanisen, sisäänsoitetun tuntuman.

Sire-kitaroista yleisesti

Sirellä, tai Sire Revolutionilla, kuten he itse sanovat, on visio toisintaa hienoimpien custom-soitinten parhaat puolet tekniikan suomalla tarkkuudella, parhaista mahdollisista puista. Kohtuuhintaisten laatusoitinten takana on Siren oma tehdas Indonesiassa, ja saumaton yhteistyö tarkoin valikoitujen huippumuusikoiden kanssa. Kitarapuolella Siren apuna on jo 1970-luvulla sessiokitaristin kannuksensa ansainnut Larry Carlton, tuttu niin Steely Danin kuin Joni Mitchellin levyiltä, ja tietenkin pitkästä soolourastaan. Carltonin erityinen vahvuus on aina ollut erittäin monenlaisen musiikin sulava hallinta, jonka ansiosta hän on kotonaan niin fuusiojazzin haastavassa maailmassa kuin tuhansissa sessioissa, joista hänellä onkin seinällä yli sata kultalevyä.

Kun Sire ja Carlton suunnittelevat yhdessä soittimen, kyseessä on yhdistelmä perinnettä ja modernia, joka menee kaikessa monipuolinen käytettävyys edellä. Sire Revolution ohjaa osan tuotostaan lasten musiikinopetukseen, ja on perustanut kouluja Kamputseaan ja Laosiin.

SIRE Larry Carlton A3-D NT ominaisuudet

 • Dreadnought-mallinen elektroakustinen kitara
 • Kansi: Kokopuinen, lämpökäsitelty kuusikansi
 • Sivut ja pohja: Laminoitua mahonkia
 • Kaula: mahonkikaula, C-profiili, 16″ radius
 • Otelauta: ruusupuuta, 25,5″ skaala, 22 medium jumbo -nauhaa
 • Rolled Edges kaartuvat nauhanpäät
 • Mikrofonit: Piezo-mikrofoni sekä kondensaattorimikrofoni
 • Kontrollit: Master Volume, Tone, Mic Mix
 • Elektroniikat: Sire SIB Acoustic EQ System
 • Virityskoneisto: Sire Acoustic Diecasting Standard (valukoneisto)
 • Satula: luusatula, 43mm
 • Talla: Luutalla, 73mm
 • Väri: Natural (NT)
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Kitaramikrofonin tyyppi

Kondensaattori, Piezo-mikrofoni

Valmistaja

Larry Carlton Sire