Sire Marcus Miller P7 Alder-4 Tobacco Sunburst 2nd Gen -basso

595,00 Hinta sis. alv 24%

Edullinen ja nykyaikainen P-basso Tobacco Suburst -viimeistelyllä.

2 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

SIRE Marcus Miller bassopussi gig bag

Sire-bassopussi on jämäkkä kuljetusväline mille tahansa perusmalliselle bassolle.

Tuotetunnus (SKU): YSIRP7ALDER4TS Osastot: , ,

P-basso nykyajan yksityiskohdilla

Sire Marcus Miller P7 Alder-4 Tobacco Sunburst on kaksimikkinen, aktiivi- ja passiivielektroniikalla varustettu versio bassomaailman perustavanmallisimmasta työkoneesta, P-bassosta. Kahden mikrofonin yhdistelmä tarjoaa sekä perinteiset, porrastetun mikrofonin P-bassosoundit että tallan puolelta sävykkäämmät J-bassosoundit.

Super-PJ Revolution -mikrofonit on käämitty Alnico-5 -alumiininikkelikobolttimagneettien ympärille USA Plain Enamel -langalla, joka emuloi Millerin rakkaimman basson 20 vuotta jatkuvaa käyttöä kokenutta Heavy Formvar -mikrofonia. Aktiivina tarjolla on kolmialueinen Marcus Miller Heritage-3 -etuaste keskialueen puoliparametrisine sävynsäätöineen – tarkka ja monipuolinen tehoyksikkö kaikkiin käyttötarkoituksiin. Etuaste toimii 18V käyttöjännitteellä, mikä tarjoaa laajemman headroomin ja musikaalisemman vasteen. Toki basso toimii myös passiivitilassa.

Talla on Marcus Heavy Mass Standard ja kielet kulkevat läpi rungon. Nauhat ovat rolled edges -malliset, eli ne jatkuvat otelaudan sivuille, tarjoten uudenlaisen, luontevamman soitettavuuden. Virityskoneistoina on Sire Premium Open Gear, erittäin luotettava ja tarkka avokoneisto. Satula on aitoa luuta. Runko on mallista riippuen joko suosaarnea tai pohjois-amerikkalaista leppää. Suosaarnibassossa on vaahteraotelauta ja leppärungossa eebenpuinen otelauta. Kaula on yksiosainen, kova vaahterakaula satiinilakalla.

Sirellä on Indonesiassa oma tehdas, jonka avulla yhtiö pyrkii ymmärtämään ja toisintamaan hienoimpien käsintehtyjen custom-soitinten parhaat puolet tekniikan suomalla tarkkuudella, parhaista mahdollisista puista. Apuna heillä on Marcus Miller, huippubasisti jolla on takanaan yli 500 hittilevytystä ja tuhansia vetoja maailman ykkösnimien joukossa. Hänellä on selvä kuva siitä, millaisia vaatimuksia laatubassolle asetetaan, kun kenttä on laaja, ja hän myös aktiivisesti valvoo, että Sire Revolution pitää lupauksensa olla maailman bassovallankumouksen kärjessä.

Sire Marcus Miller P7 Alder-4 Tobacco Sunburst ominaisuudet

 • Nelikielinen P-mallin sähköbasso
 • Toimii sekä aktiivi- että passiivielektroniikalla
 • Mikrofonit Super-PJ Revolution, Heritage-3 -etuaste
 • Rolled Edges kaartuvat nauhanpäät
 • Väri: Tobacco sunburst
 • Runko: leppää
 • Yksiosainen vaahterakaula, C-profiili, 9,5″ (modern) radius
 • Otelauta: eebenpuuta, 34″ skaala, 20 nauhaa
 • Virityskoneisto: Sire Premium Open Gear
 • Satula: luusatula
 • Talla: Marcus Heavy Mass Standard
Valmistaja

Marcus Miller Sire

Kielimäärä

4-kieliset bassot