SIRE V7 SWAMP ASH-5 (2nd Gen) TS Tobacco Sunburst

685,00 Hinta sis. alv 24%

SIRE V7 SWAMP ASH-5 (2nd Gen) TS Tobacco Sunburst

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

SIRE Marcus Miller bassopussi gig bag

Sire-bassopussi on jämäkkä kuljetusväline mille tahansa perusmalliselle bassolle.

Tuotetunnus (SKU): YSIRV7SWAMPASH5TS Osastot: , ,

Marcus Miller V7 on Siren lippulaivamalli, toisen sukupolven basso, jossa lähtökohtana on ollut se ainutlaatuinen soitettavuus, ja lukemattomien kilometrien vaikutus, joka on tarkoin mitattu ja tutkittu analysoimalla Marcus Millerin kaikkien aikojen lempibasso, uniikki arvosoitin 1970-luvulta. Suosaarnirunkoisen basson otelauta on napakasti syttyvää vaahteraa, runkopuuna suosaarni on tasapainoinen niin diskantin kuin basson osalta mutta pidättelee hieman keskialuetta – erinomainen yhdistelmä niin bändin kokonaissoinnin kannalta kuin slap-basson soittoon!

J-malliset mikrofonit on suunniteltu alusta alkaen uudelleen ja niiden USA Plain Enamel -käämitys tarjoaa lisää tarkkuutta ja erottelua, jota kolmialueisella EQ:lla varustettu Marcus Miller Heritage-3 etuaste vielä korostaa. Nauhat ovat nyt rolled edges -mallisia kaikissa malleissa, eli ne jatkuvat otelaudan sivuille, tarjoten uudenlaisen, luontevamman soitettavuuden.

Basso toimii sekä passiivi- että aktiivitilassa. Aktiivina tarjolla on kolmialueinen Marcus Miller Heritage-3 -etuaste keskialueen puoliparametrisine sävynsäätöineen – tarkka ja monipuolinen tehoyksikkö kaikkiin käyttötarkoituksiin. Etuaste toimii 18V käyttöjännitteellä, mikä tarjoaa laajemman headroomin ja musikaalisemman vasteen. Toki myös passiivitilassa käytössä on perinteinen J-basson säädettävyys.

Marcus Miller Super-J Revolution -mikrofoneissa alumiini-nikkeli-kobolttimagneettien magnetointi on toteutettu uudella tavalla, joka emuloi Millerin rakkainta, 20 vuotta jatkuvaa käyttöä kokenutta Heavy Formvar -mikrofonia. Voidaan siis sanoa, että soundi on sisäänajettu. Käämintäkone on myös suunniteltu uusiksi, niin että mikrofonin kelat ovat varsin lähellä boutique-mallien käsinkäämittyjä yksilöitä.

Kaartuvat nauhanpäät ovat todellinen custom-mallien erikoisuus, eikä niiden toteuttaminen reunalistoitetuille otelaudoille sarjatuotantona ollut helppoa. Ne kuitenkin vaikuttavat soittotuntumaan niin olennaisesti, että ne on lisätty kaikkiin toisen sukupolven Sire-bassoihin vakiona.

Ominaisuudet:
 • Nelikielinen J-mallin sähköbasso
 • Toimii sekä aktiivi- että passiivielektroniikalla
 • Mikrofonit Super-J Revolution, Heritage-3 -etuaste
 • Rolled Edges kaartuvat nauhanpäät
 • Väri: Tobacco Sunburst
 • Runko: suosaarnea
 • Yksiosainen vaahterakaula, C-profiili, 9,5″ (modern) radius
 • Otelauta: vaahteraa, 34″ skaala, 20 Medium Small -nauhaa
 • Virityskoneisto: Sire Premium Open Gear
 • Satula: luusatula
 • Talla: Marcus Heavy Mass Standard, kielet läpi rungon
Valmistaja

Marcus Miller Sire

Kielimäärä

5-kieliset bassot