Sire V7 Vintage Alder-4 Tobacco Sunburst 2nd gen -basso

559,00 Hinta sis. alv 24%

Hintaansa nähden (ja muutenkin) erinomainen saarnirunkoinen jazz-basso Marcus Milleriltä

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

SIRE Marcus Miller bassopussi gig bag

Sire-bassopussi on jämäkkä kuljetusväline mille tahansa perusmalliselle bassolle.

Tuotetunnus (SKU): YSIRV7VINTAGEALDER4T Osastot: , ,

Sire jazz-bassojen lippulaivamalli saarnirungolla

Sire V7 Vintage Alder-4 Tobacco Sunburst -bassossa on Siren parhaat palikat: Hardware, puumateriaalit ja elektroniikka ovat kaikki huippuluokkaa soittimessa, jonka ostamiseen ei tarvitse tyhjentää säästötiliä!

Lippulaivamalli Marcus Miller V7 Vintage on toisen sukupolven Sire-basso, jossa lähtökohtana on ollut se ainutlaatuinen soitettavuus, ja lukemattomien kilometrien vaikutus, joka on tarkoin mitattu ja tutkittu analysoimalla Marcus Millerin kaikkien aikojen lempibasso, uniikki arvosoitin 1970-luvulta.

Basson otelauta on napakasti reagoivaa vaahteraa ja runkopuuksi valikoitunut leppä on soinniltaan tasapainoinen niin diskantin kuin basson osalta. Vintage-mallin tallarakenne on hiukan tavallista V7 -mallia kevyempi, mikä nopeuttaa nuotin syttymistä ennestään. Kaulan profiili on moderni ja käteen sopiva C, ja kaartuvat nauhanpäät parantavat tuntumaa entisestään.

Sire V7 basson otelaudan pyöristetyt reunat.

J-malliset mikrofonit on suunniteltu alusta alkaen uudelleen ja niiden USA Plain Enamel -käämitys tarjoaa lisää tarkkuutta ja erottelua, jota kolmialueisella EQ:lla varustettu Marcus Miller Heritage-3 etuaste vielä korostaa.

Basso toimii sekä passiivi- että aktiivitilassa. Aktiivina tarjolla on kolmialueinen Marcus Miller Heritage-3 -etuaste keskialueen puoliparametrisine sävynsäätöineen – tarkka ja monipuolinen tehoyksikkö kaikkiin käyttötarkoituksiin. Etuaste toimii 18V käyttöjännitteellä, mikä tarjoaa laajemman headroomin ja musikaalisemman vasteen. Toki myös passiivitilassa käytössä on perinteinen J-basson säädettävyys.

Marcus Miller Super-J Revolution -mikrofoneissa alumiini-nikkeli-kobolttimagneettien magnetointi on toteutettu uudella tavalla, joka emuloi Millerin rakkainta, 20 vuotta jatkuvaa käyttöä kokenutta Heavy Formvar -mikrofonia. Voidaan siis sanoa, että soundi on sisäänajettu. Käämintäkone on myös suunniteltu uusiksi, niin että mikrofonin kelat ovat varsin lähellä boutique-mallien käsinkäämittyjä yksilöitä. Vintage-mallin tallamikrofoni on myöskin asennettu hieman lähemmäksi tallaa, perus V7-malliin verrattuna.

Sire V7 Vintage Alder-4 Tobacco Sunburst ominaisuudet

 • Nelikielinen J-mallin sähköbasso
 • Toimii sekä aktiivi- että passiivielektroniikalla
 • Mikrofonit Super-J Revolution, Heritage-3 -etuaste
 • Rolled Edges kaartuvat nauhanpäät
 • Väri: Tobacco Sunburst
 • Runko: Leppää
 • Yhden palan vaahterakaula, C-profiili, 7,25″ (vintage) radius
 • Otelauta: vaahteraa, 34″ skaala, 20 Medium Small -nauhaa
 • Virityskoneisto: Marcus Vintage-S Bridge
 • Satula: luusatula
 • Talla: Real Vintage Standard
 • Saatavilla myös saarnirunkoisena
Paino 5,20 kg (kilogramma)
Mitat 1,21 × 0,44 × 0,12 cm (senttimetri)
Valmistaja

Marcus Miller Sire

Kielimäärä

4-kieliset bassot