Alennus

Softube Console 1 Fader

422,00 Hinta sis. alv 24%

Softube Console 1 Fader – silta raudan ja softan välillä

0 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YSFCONSOLE1FADER Osastot: ,

Softube Console 1 Fader tuo suositun Softube Console 1:n hallintaan kymmenen kosketusherkkää, moottoroitua ALPS-liukua. Niiden ansiosta työaseman hallinta on entistä lähempänä maailman huippustudioista tuttua käyttöliittymää, ja työskentely entistä tarkempaa ja intuitiivisempaa.

Ruotsalaisen Softuben Console 1 on nykyaikaisen työasemastudion uudenlainen ydin. Se on mikseri, jonka kautta pääsee säätämään kanavakohtaisia asetuksia ja kanavan gatea, kompressoria ja EQ:ta kanava kerrallaan, ja tuoda mukaan klassisen Solid State Logic SL4000 -analogikonsolin soundi, tai rakentaa aivan oma kokonaisuus Softuben ja Universal Audion yli 70 Console 1 -yhteensopivalla plug-inilla.

Palkittu Softube Console 1 toimii kaikkien merkittävimpien työasemaohjelmien (Studio One, Cubase, Cakewalk, Reaper, Logic Pro X, Ableton Live, Pro Tools…) kanssa ja liittää digimikserien nopean ja intuitiivisen käyttöliittymän klassisten analogitiskien loistavaan soundiin. Se tarjoaa erinomaisen lähestymistavan työasemapohjaiseen musiikintekemiseen.

Softuben mallinnos Solid State Logicin SL 4000 E -äänipöydästä on SSL:n omien asiantuntijoiden tarkastama ja virallisesti hyväksymä. Muiden äänipöytien kokonaisia kanavalohkoja ja yli 70 plug-in -aliohjelmaa, valmistajina mm. Softube, Universal Audio, Chandler Limited, Fairchild, Teletronix, Tube-Tech ja Abbey Road Studios on myös saatavana.

Softube Console 1 Fader tarjoaa kaksi eri mallinnosta liukujen toiminnasta (tube ja discrete) joiden ansiosta se on enemmän kuin ohjain, se todella tuo mukaan klassisen tiskin tunnun, ja sen mukana myös soundin!

Ominaisuudet:
  • Miksauspöytä-mallinen 10 liu’un ohjain Softube Console 1:lle
  • Toimii myös suoraan kaikilla yleisillä työasemaohjelmilla
  • Toimii Mac- ja PC-ympäristöissä
  • Kaksi eriluonteista konsoliemulaatiota
  • Layer-tilalla on helppo ottaa laajakin miksaus haltuun
  • Spatializer säätää kanavan stereon laajuuden halutunlaiseksi
  • Tyylikäs teräsrunko skandinaavista muotoilua
  • Intuitiivinen käyttöliittymä, analogishenkinen ote äänensäätöön

Paino 0,00 kg
Mitat 0,00 × 0,00 cm