Soundcraft Si Performer 1

4390,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

Soundcraft Si Performer – livemikseri DMX-integraatiolla

Soundcraft Si Performer siirtää Soundcraftin askeleen edelle muita valmistajia tarjoamalla ensimmäisenä äänimikserinä maailmassa työkaluja myös pienimuotoiseen valo-ohjaukseen – tietenkään äänenlaadusta ja ominaisuuksista tinkimättä. Si Performer on nerokas ratkaisu pieniin teattereihin, musiiikiklubeille, kirkkoihin, yritystilaisuuksiin ja vaikkapa oppilaitosten tarpeisiin, joissa yhden henkilön on vastattava sekä äänentoistosta että valaistuksesta.

Ääninäkökulmasta tarkasteltuna Si Performer on yhdistelmä Vi- ja Si Compact –sarjojen parhaita piirteitä. Versiosta riippuen tarjolla on 24 tai 32 Vi-laatuluokan mikkisisääntuloa, BSS:n kanavakohtainen dynamiikkaprosessointi ja eq, 28-alueinen graafinen eq ja kompressorilimitteri kaikille ulostuloille, neljä Lexiconin kaikulaitetta, 8 VCA- ja Mute-ryhmää ja kaksi laajennuskorttipaikkaa, joiden avulla saadaan maksimissaan 80 kanavaa miksaukseen.

Valoperspektiiviä tuo DMX ulostulo, jonka avulla pöytään voidaan ohjelmoida neljä erilaista valotilannetta mallista riippuen 20 tai 30 DMX-kanavan voimin. Näin voidaan ohjelmoida esimerkiksi yksi valotilanne puhujanpöntön valaisemiseen, toinen bändin naamavaloiksi ja tilanteet kolme ja neljä värjäämään esiintymistaustaa halutuilla väreillä. Sitten neljällä tilannekohtaisella valomaster-liu’ulla voidaan nostaa esiin haluttu valaistustaso samalla kun tiskin muut kanavat hoitavat äänentoistoa.

Esiasetusten tekemisen jälkeen DMX-asetukset voidaan tallentaa myös osaksi mikserin snapshotteja, jolloin ääni- ja valotilanteet voidaan hakea synkronoituna yhdellä näppäimen painalluksella. Tätä monimutkaisempia valo-ohjelmointeja Si Performerilla ei ole tarkoitus hoitaa, mutta esimerkkitilanteen kaltaisia keikkoja on toisaalta paljon firmajuhlista koulun pikkujouluihin.

Si Performerin tehokkuus on myös hallittavissa langattomasti Soundcraft ViSi Remote iPad® -sovelluksen avulla. ViSi tarjoaa Soundcraft Vi1, Vi sarjan, Si Compact ja nyt myös Si Performer miksereiden samanaikaisen ohjauksen yhdellä iPadillä tai vaihtoehtoisesti yhden mikserin ohjaamisen usealla iPadillä, jolloin esiintyjät voivat miksata itse oman lavamonitorointinsa. Soundcraft julkaisee Visi Remote –softaan pian uuden päivityksen, jonka avulla käyttäjä pääsee käsiksi myös kanavakohtaisiin asetuksiin.

Si Performer pähkinänkuoressa:
  • Soundcraftin arvostetusta Vi1-konsolista periytyvät mikkietuasteet
  • 2 framekokoa (24 ja 32), molemmissa max 80 inputs to mix, 8 VCA ja Mute-ryhmää
  • 4 Lexiconin kaikulaitetta, dbx/BSS dynamiikkaprosessointi ja eq:t
  • 16 XLR-ulostuloa, AES/EBU I/O, HiQnet, MIDI
  • Kaksi korttipaikkaa ja laaja valikoima lisäkortteja MADIsta Danteen
  • DMX-ohjaus, jolla hoidat esimerkiksi yritystilaisuuden perusvalotilanteet
  • Äärimmäisen yksinkertainen käyttöliittymä ja hyvä soundi
  • ViSi-remote iPad-kauko-ohjausmahdollisuus

 

 

 

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)