Alennus

Two Notes Le Bass Dual Channel Preamp

199,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

Two Notes Le Bass – MIDI-ohjattava putkietuaste bassokitaralle

 

Le Preamp on sarja innovatiivisia midiohjattavia putkietuasteita joiden tarkoituksena on toimia etuasteena kokonaan pedaalilautaan sijoitettavassa vahvistinkokoonpanossa. Toki Le Preamp-sarjan etuasteet toimivat myös perinteiseen tapaan ekvalisaattoreilla varustettuina särö- / boost-purkkeina lempivahvistimesi edessä.

Le Preamp-sarjan vahvistimien molemmat kanavat voidaan kytkeä päälle myös yhtä aikaa kahdella erilaisella tavalla joita Two Notes kutsuu Cold- ja Hot Fusion-moodeiksi. Cold Fusionissa A-kanavan puhdasta sointia sekoitetaan B-kanavan säröisempään soundiin jolloin soinnin kirkkaus ja artikulaatio korostuvat. Hot Fusion taas kytkee kanavat peräkkäin ja antaa A-kanavan boostata B-puolen gainia vieläkin pidemmälle. Hot Fusion puolella molempien kanavien erilliset EQ:t ovat myös soittajan käytettävissä soundin monipuolista muokkaamista varten.

Le Bass omaa kattavan läpileikkauksen bassomaailman moderneja pop- ja rock-soundeja. A-puolen puhdas soundi on responsiivinen ja artikuloiva. B-kanava vie bassosi soinnin särölle säilyttäen soittosi dynamiikan koko spektrin. Ehkä kiinnostavin osio löytyy kuitenkin Le Bassin Cold Fusion osastolta jossa A-kanavan ultrapuhdas sointi ja dynamiikka sekoittuu sopivasti B-puolen rock-murinan kanssa. Hot Fusion-moodin gainin ja keskialueen hallinta saa pedaalin taipumaan vaikka kompressoitujen lead-linjojen soittamiseen.

Le Bassin kanavakytkimet saadaan yhdessä tai erikseen käytettynä lähettämään kolmea eri MIDI-komentoa ulkoisiin laitteisiin. Le Bassin tärkeimmät toiminnot (bypass, kanava A, kanava B, Cold Fusion & Hot Fusion) ovat tietenkin myös ohjattavissa MIDIn kautta esimerkiksi ulkoista ohjainta käytettäessä. Mikäli laudassa on useampi Le Preamp-pedaali peräkkäin, ne kuuntelevat myös toisiaan ja toimivat siksi yhdessä aivan eri tasolla kuin muut pedaalietuasteet.

  • Kaksikanavainen MIDI-ohjattava putkietuaste modernin brutaaleilla Amerikka-soundeilla
  • Molemmilla kanavilla oma EQ (B-kanavalla basson ja treblen lisäksi vielä Mid-Sweep ja Mid-säädöt)
  • DI- ja kuulokelähdöt kaiutinmallinnuksella
  • Pystyy lähettämään MIDI-komentoja
  • Tärkeimmät toiminnot MIDI-ohjattavia
  • Sisäänrakennettu Two Notes Torpedoon perustuva analoginen kaiutinmallinnus
  • Mukana 16 kaapin lisenssi Wall Of Sound III-ohjelmaan
  • Mitat: 124mm x 189mm x 50mm
  • Paino: 750g