Two Notes Torpedo Reload

649,00 Hinta sis. alv 24%

Two Notes Torpedo Reload on keinokuormien absoluuttista kärkeä. Mahtavat re-amp ja äänitysominaisuudet kruunaavat kokonaisuuden. Ammattilaisen valinta!

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YTNRELOAD Osastot: ,

Two Notes Torpedo Reload – keinokuorma, DI-boksi ja re-amp

Torpedo Reload on paras mahdollinen väline kovaäänisten vahvistimien hiljaiseen äänittämiseen. Se on pohjimmiltaan monipuolinen reaktiivinen keinokuorma jossa kaiuttimen impedanssi on käyttäjän valittavana. Torpedo Reload reagoi vahvistimen signaaliin elävästi ja pitää sen soinnin muuttumattomana koko vaimennusalueen halki.

Äänitettäessä asiat menevät erittäin mielenkiintoisiksi Torpedo Reloadin kanssa: äänitysjärjestelmään (Reloadin Hi-Z DI-boksin kautta) sisään soitetut kitara- ja bassolinjat voidaan lähettää takaisin Torpedo Reloadiin erillisen Replay-väylän kautta. Näin voit soittaa riffit sisään ja hoitaa mikrofoni- ja kaiutinmallinnuksen erikseen. Lisäki Torpedo Reloadin Match-funktio säätää äänitysjärjestelmästä tulevan signaalin sellaiseksi, kuin se oli suoraan vahvistimesta tullessaan.

Mikronit, päätevahvistimet ja kaiuttimet – mallinnettuna realistisesti

Kaiuttimen totuudenmukainen mallintaminen ei ole yksinkertaista. Tästä syystä Torpedo-laitteiden mallinnusketju koostuu myös mikrofonin, sen asettelun sekä päätevahvistimen emuloinnista. Esimerkiksi mikrofonin asettelu vaikuttaa äänityksen sointiin niin suuresti, että se on otettava huomioon kun halutaan ketjun kuulostavan aidolta. Onneksi se onnistuu Torpedolta leikiten.

Torpedo Reload tekniset tiedot:

  • 4-, 8- tai 16 ohm
  • Maksimi sisääntulon teho: 150W RMS
  • Sisään ja ulostulot toimivat balasoidun ja balansoimattoman signaalin kanssa
  • Kolmannen osapuolen IR-yhteensopivuus
  • Ground lift-napit sisään ja ulostuloissa
  • Mitat: 304mm x 184mm x 89mm
  • Sisään ja ulostulot on suojattu Phantom-virtaa vastaan
Valmistaja

Two Notes

Saatat myös pitää...