Waldorf STVC String Synthesizer and Vocoder

666,00 Hinta sis. alv 24%

Waldorf STVC – jousisektiosyntetisaattori ja vokooderi

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YWFSTVC Osasto:

Polyfoninen Waldorf STVC pohjautuu leffoista ja klassisista sävelteoksista tuttuihin klassisiin 70-80-lukujen viulukoneisiin, mutta laajentaa niiden ilmaisua moneen suuntaan. Jousisoitinosio on täysin polyfoninen. Solo-osiossa on 16-äänen polyfonia joka on lennosta morfattavissa ja moduloitavissa. 126 ohjelmoitavaa muistipaikkaa on jaoteltu selkeästi kolmeen ryhmään. Vokooderiosiossa on 256 kaistasuodinta ja formanttien hienosäätö, joten puheääni on selkeä. Carrier-äänen vastaanotto toimii täysin polyfonisesti, rekisteri on jatkuvasti morfattavissa ja jousisoundeille on mahdollista lisätä elävää jitteriä. Freeze-toiminto pysäyttää äänen tarvittaessa.

Jousiosasasto lähtee oskillaattoreista ja oktaavien jaosta erilaisia jousisektioita jäljittelevin summausmahdollisuuksin, juuri kuten 1970-luvulla. Yhden nupin takaa löytyvät niin viulu, alttoviulu, sello, vasket, urut kuin kuorotkin. Soolo-osiosta taas löytyy tehokas, 16 äänen syna, jonka tone-säädin tarjoaa köörisärmien lisäksi yllättävän laajan valikon käyttökelpoista lead-soundia.

Perinteisen viulukoneen EQ on korvattu vokooderilla, joka ottaa mikrofonitulosta muodon, ja pystyy luomaan täysin polyfonisella äänellä ymmärrettävää puhetta tai laulua. Formanttien muokkauksella laulun luonnetta voidaan siitää eri mies- ja naisrekistereihin. Jitter mahdollistaa äänen muokkauksen kähinästä ja ärinästä kuiskaukseen, ja Freeze-toiminto tallentaa lyhyen äänileikkeen, joka on sitten soitettavissa koskettimistolta. Toiston nopeutta voi säätää, tai kääntää leikkeen takaperin, ja myös formantit ovat tietenkin muokattavissa.

Perinteinen tremolo-efekti löytyy synapuolelta, Tweak-säädin toimii kuten modulaatiomatriisi, Animate moduloi rekisteriä ja Phaser on tietenkin mukana perinteistä doppler-efektiä varten. Viimeisenä efektiketjussa, juuri ennen lähtöä, on laadukas, säädettävä tilakaiku.Joutsenkaulamikrofoni kiinnittyy suoraan kosketinsoittimen etupaneeliin.

Ominaisuudet:

  • Jousisyntetisaattori/vokooderi
  • 49 kosketinta, aftertouch ja velocity
  • Jämerä täysmetallirunko
  • Transponointikytkin +/- 24 puolisävelaskelelle
  • Pitch bend ja modulaatiopyörät
  • 128 x 64 pixel OLED-näyttö
  • 44 cm joutsenkaulamikrofoni omalla merkkivalolla
  • Mitat 740 x 280 x 100 mm
  • Paino 7,5 kg