Xvive D1 MaxVerb

71,00 Hinta sis. alv 24%

Xvive D1 MaxVerb

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): XVD1 Osasto:

Mikropedaalikokoiset polkimet säästävät tilaa pedaalilaudasta ja tarjoavat kohtuuhintaisen mahdollisuuden laajentaa soundipalettia. Xvive tarjoaa kohtuuhintaisia ja hyväsoundisia laitteita, jotka on suunniteltu yhteistyössä ammattimuusikoiden kanssa kestämään keikkailun rasituksia päivästä toiseen.

Xvive D1 MaxVerb tarjoaa kitaralle kolme käyttökelpoista tilakaikumallinnosta. Spring eli jousikaiku on perinteisen kitaracombon monijousisen kaikutankin tuttu, myrskyisä ääni. Hall vastaa kaikuvaa kiviseinäistä huonetilaa ja plate 1960-70 -lukujen laulusoundista tuttua levykaikua, jossa riippuva metallilevy värähtelee äänen mukana ja tuo omat viiveensä ja kerrannaisensa mukaan. MaxVerbin täysanaloginen dry/wet -säädin seuraa äänenvoimakkuuden käyrää uskollisesti, ja säilyttää analogisen signaalin puhtaana läpi efektilaitteen.

Selkeät ja laadukkaat Xvive-laitteet on suunniteltu Yhdysvalloissa. Vuonna 2012 perustetun yrityksen takana ovat suunnittelijat Howard Davis – tuttu niin Electro-Harmonixin legendaarisista laitteista jo vuodelta 1976 kuin Pigtronixilta – ja niin digitaalisen kuin analogisenkin signaalitien taituri Darius Mostowfi.

Ominaisuudet:

  • Mikrokoon efektipedaali sopii eri instrumenteille
  • 9 voltin käyttöjännite DC-liittimellä
  • Säädöt: mode. time, blend
  • True bypass, analoginen signaalitie
  • Kestävä metallirunko
  • Mitat: 46 x 94 x 50 mm