Varasto loppu

Xvive V17 Singing Auto Wah

42,00 Hinta sis. alv 24%

Xvive V17 Singing Auto Wah

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): XVV17 Osastot: ,

Mikropedaalikokoiset polkimet säästävät tilaa pedaalilaudasta ja tarjoavat kohtuuhintaisen mahdollisuuden laajentaa soundipalettia. Xvive tarjoaa kohtuuhintaisia ja hyväsoundisia laitteita, jotka on suunniteltu yhteistyössä ammattimuusikoiden kanssa kestämään keikkailun rasituksia päivästä toiseen.

Xvive V17 Singing Auto Wah toimii niin funk-kompin ryydittäjänä kuin soolojen sävyttäjänä, ja antaa kaivattua sävyä kaikkeen 70-luvun New Yorkin hikisestä diskosta Kalifornian kasarirock-areenoille. Kaksi envelope filter -käyrää ”kuuntelevat” ja seuraavat automaagisesti mukana kun soiton tempo kiihtyy. Hitaalla asetuksella pedaali muistuttaa wah-poljinta, nopea asetus on täysverinen funk-staccato. Herkkyys- ja sustain-säädöt auttavat asettamaan sen, miten ja koska efekti hyökkää kehiin. Täysin analoginen, true bypass -ohikytkennällä varustettu pedaali seuraa soiton dynamiikkaa ja säilyttää signaalitien puhtaana.

Selkeät ja laadukkaat Xvive-laitteet on suunniteltu Yhdysvalloissa. Vuonna 2012 perustetun yrityksen takana ovat suunnittelijat Howard Davis – tuttu niin Electro-Harmonixin legendaarisista laitteista jo vuodelta 1976 kuin Pigtronixilta – ja niin digitaalisen kuin analogisenkin signaalitien taituri Darius Mostowfi.

Ominaisuudet:

Mikrokoon autowah (envelope) -modulaatioefektipedaali kitaralle ja bassolle
Erittäin dynaaminen niin funkiin kuin sooloihin
Pikakytkin hitaalle / nopealle reaktiovasteelle
Envelope palautuu automaattisesti
9 voltin käyttöjännite DC-liittimellä
Säädöt: sensitivity, slow/fast, depth, sustain
True bypass, analoginen signaalitie
Kestävä metallirunko
Mitat: 46 x 94 x 50 mm