Zoom F8n 8-kanavainen/10-raitainen kenttätallennin/mikseri

899,00 Hinta sis. alv 24%

Zoom F8n 8-kanavainen/10-raitainen kenttätallennin/mikseri

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 1ZOF8N Osastot: , , ,

Zoom F8n on ääniammattilaisen monipuolinen työkalu, joka tarjoaa erinomaiset ominaisuudet kenttätyöskentelyyn. Sen kehittyneet look-ahead -hybridilimitterit, Zoomin oma AutoMix™ ja mikrofoni/linjatulot XLR/TRS -yhdistelmäliittimin mahdollistavat monenlaisen käytön kenttätallennuksen hengestä tinkimättä.

Mikrofonietuasteiltaan Zoom F8n tarjoaa samalla hertaa erittäin matalan pohjakohinatason (−127 dBu EIN) ja korkean gain-tason (jopa 75 dB). Mikrofoni- / linjatuloissa on yhdistelmäliittimet, joihin sopivat niin XLR- kuin 6,3mm TRS-liittimet. Kaikki Zoom F8n tulot ovat reititettävissä kaikkiin lähtöihin.

Zoom F8n:n look-ahead -hybridilimitterit takaavat yliohjaussuojan kaikissa tilanteissa, siitä pitää huolen kuulumaton yhden millisekunnin viivelinja joka antaa laitteelle riittävän ajan reagoida ennen muuntimia. Limitointi tapahtuu erikseen jokaisessa kahdeksassa kanavassa täydellä resoluutiolla, ja kun dynamiikan ”headroom” on 10 – 20 dB, on ääni joka otolla ainakin teknisesti taatusti käyttökelpoista. Limitterien ohella tarjolla on kanavakohtainen vaiheenkääntö, ylipäästösuodin, mid/side dekooderi ja viivelinjat niin tuloille kuin lähdöille.

Zoom AutoMix™ on Zoomin oma editointiapulainen, älykäs ohjelma joka osaa säätää automaattisesti äänen tasot niin että ei-kaivattu tilavuoto pysyy minimissään. Sen kanssa on helpompi keskittyä olennaiseen – tasapainoiseen ja selkeään ääneen.

Aikakoodin kanssa joutuu joskus säätämään, se on useimmille tuttua. Zoom F8n tarjoaa Temperature Compensated Crystal Oscillator (TCXO) -värähtelijän joka luo aikakoodia 0.2 ppm tarkkuudella. Lopputuloksena on entistä tarkempi koodi, luja kuin kallio ja erinomainen pohja äänen ja kuvan synkronoinnille. Aikakoodin tulo ja lähtö on toteutettu BNC-liittimillä.

F8n sdcard

Zoom F8n osaa äänittää samanaikaisesti sekä SD-kortille että USB-väylän kautta erilliselle työasemakoneelle. Toimintoa voi käyttää niin tallennuksen reaaliaikaiseen varmennukseen kuin vaikkapa livestreamin rakentamiseen. Samanaikaisesti, ja yhtä aikaa tallennuksen kanssa, totta kai!

Jottei mikään menisi vikaan, Zoom F8n osaa tallentaa samanaikaisesti kahdelle SD/SDHC/SDXC -kortille, joista kumpikin voi olla jopa 512 GB. Kolme eri virransyöttömahdollisuutta taas varmistavat, että Zoom F8n saa käyttöjännitettä tilanteessa kuin tilanteessa – laite itsessään ottaa 8 AA-paristoa/akkua, 4-piikkinen Hirose-liitin mahdollistaa ulkoisten 9-18V tasavirta-akkupakkien käytön ja mukana seuraava AD-19 AC-virtalähde ottaa verkkovirtaa. Zoom F8n osaa vaihtaa virtalähdettä lennossa käyttäjän valitsemalla jännitteellä ilman äänityskatkoa.

Zoom F8n tarjoaa Dual-Channel Recording -tilan, jossa tulot 1-4 ohjataan omien raitojensa lisäksi myös raidoille 5-8. Kaikki raidat ovat erikseen säädettävissä, joten samasta kanavasta voi suoraan luoda vaihtoehtoiset raidat esimerkiksi eri gain-tasolla tai limitterin asetuksilla.

Monitorointiosio on entistäkin parempi, ja tarjoaa niin äänenpainetta, selkeyttä kuin mahdollisuutta keskittyä olennaiseen. Digitaalinen gain-tasonnosto vähentää ambienssivuodon ongelmia kuten kampasuodatusta, signaalit niin ennen kuin jälkeen tasonsäädön voidaan ohjata vapaasti niin vasempaan kuin oikeaan korvaan, tai kytkeä kuuntelu monoksi. Kuulokkeisiin voidaan myös ohjata varoitusäänet virran loppumiselle, äänityksen alulle ja lopulle tai virhekoodeille. Pre-Record -toiminnon ansiosta tilanne ei koskaan pääse ohi, koska äänitys voidaan säätää alkamaan jopa 6 sekuntia ennen kuin äänitysnäppäintä painetaan.

Zoom F8 Control App on applikaatio iOS -laitteille, ja se tarjoaa laajat, langattomat ohjausmahdollisuudet iPhone ja iPad -laitteilta Bluetooth LE -protokollan kautta. Ohjattavissa ovat niin tasojen liu’ut, panorointi kuin kuljetuspainikkeet. Samanaikaisesti ohjelma monitoroi tulotasoja, aikakoodia ja akkujen varaustilaa, sekä vastaanottaa tiedostoihin liittyvää metadataa, kuten raitojen nimiä ja muistiinpanoja, joita toki voi lisätä suoraan laitteestakin.

Vielä laajempaa ohjattavuutta tarjoaa erikseen hankittava Zoom F-Control FRC-8, monipuolinen kontrolleri vakavaan äänityksenhallintaan. Sen 60 mm liu’ut ja selkeät kanavaosoittimet kertovat, että se on suunniteltu intuitiiviseen ja nopeaan työskentelyyn. Kun F-Control ja F8 Control App ovat käytössä samanaikaisesti, toimii iOS-laite mittarimonitorina kertoen heti missä mennään.

Koko ajan yleistyvää 360° audiotoistoa silmällä pitäen Zoom F8n on täysin Ambisonics-yhteensopiva. Se osaa siis rakentaa oman A-B -dekoodauksensa, linkittää kanavat täyden 360 asteen kuulokuvan saavuttamiseksi, ja mittaroida kokonaisuuden omassa näyttötilassa. Virtuaaliympäristöjen surround-ääntä hakiessa kannattaa kokeilla Zoom F8n -tallentimen ja Sennheiser AMBEO -mikrofonin yhdistelmää, näppärästi liikkuva kokonaisuus on testattu toimivaksi monessa ympäristössä.

Zoom F8n tallentaa audiota BWF-yhteensopivissa WAV-formaateissa 24-bit bittisyfyyteen ja 192kHz näytteenottotaajuuteen asti. Jos halutaan tallentaa MP3-ääntä, on valittavissa 128, 192 ja 320 kbps.

Ominaisuudet:
 • 8-kanavainen 10-raitainen kenttätallennin / -mikseri
 • 8 laadukasta tuloa lukkiutuvin Neutrik XLR/TRS comboliittimin
 • Kevyt ja kestävä alumiinirunko
 • Laadukkaat mikrofonietuasteet: jopa 75 dB gain ja alle -127 dBu EIN
 • Kytkettävät +4dB tulot mikrofoni/linjavalinnalla, niin XLR kuin 6,3 TRS
 • Edistyneet Look-Ahead Hybrid -limitterit
 • Zoom AutoMix™ ohjelmisto
 • 24-bit/192 kHz äänitys, 44.1 kHz, plus 47.952 kHz/48.048 kHz HD videoyhteensopivuus; 16-/24-bit resoluutio
 • Accurate Time Code (tarkkuus 0.2 ppm) I/O BNC liittimin; dropframe/non-drop formaatit Jam Sync’in kanssa
 • Kolme eri virtavaihtoehtoa: 8x AA paristot/akut, erillinen erikseen hankittava DC-akkupakki Hirose-liittimellä tai 12V AC-virtalähde
 • Gain-tasonsäätö omalla säätimellä, 6-alueinen LED-mittarointi ja PFL/Solo -kytkin joka kanavalle
 • High pass, phase invert ja Mid-Side dekooderi, Ambisonics-valmius
 • Sisääntulon viive säädettävissä 30 msec /kanava
 • Lähdön viive säädettävissä 10 frameen /lähtö
 • Yhteensopiva Zoom mikrofonikapselien kanssa, myös jatkokaapelilla
 • Kaksi mini-XLR (TA3) balansoitua päälähtöä, 3,5mm stereominijakki Sub Out
 • Kuulokelähtö (100 mW) etupaneelin voimakkuussäädöllä
 • 2.4″ värillinen taustavalaistu LCD, valinnainen yksiväritila
 • Oma PFL-näyttö trimmerein
 •  Kaksi SD/SDHC/SDXC korttipaikkaa jopa 512 GB korteille
 • Tallentaa BWF-yhteensopivia WAV ja MP3 -formaatteja
 • Metadata (BWF and iXML); input time, date, project, scene number jne.
 • Sisäänrakennettu klaffi mikrofonilla tai merkkiäänellä ja omalla kytkimellä
 • Toimii myös 8-in/4-out USB-äänikorttina (@ 96 kHz)
 • Ilmainen Zoom F8 Control App saatavana iOS -järjestelmän laitteisiin
Paino 0,00 kg
Mitat 0,00 × 0,00 cm