Alennus

Zoom ZDM-1 Podcast-mikkipaketti

99,00 Hinta sis. alv 24%

Zoom ZDM-1 Mic Pack – mikrofoni-kuulokepaketti podcastaajille

3 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 1ZOZDM1PMP Osastot: , , , ,

Zoom ZDM-1 sisältää dynaamisen, lähetyskäyttöön suunnitellun mikrofonin tuulisuojineen, umpikuulokkeet, säädettävän pöytäjalustan ja 2m mikrofonikaapelin.

Laajakalvoinen ZDM-1 -mikrofoni on lämminsointinen, puheäänelle sopiva mikrofoni joka kestää koviakin äänenaineita. Mikrofonissa on sisäinen runkoäänivaimennus.

ZHP-1 -kuulokkeissa on kokoalueen toisto ja umpinainen rakenne, joka torjuu tehokkaasti äänivuotoja. Itsesäätyvä päänauha on miellyttävä pitkässäkin sessiossa.

TPS-4 -pöytäjalusta on kestävä ja kevyt. Se taittuu pieneen tilaan kuljetusta varten.

ZDM-1 -tuulisuoja torjuu niin tuulen ääntä kuin puhujan hengityksen hälyä. Se auttaa osaltaan parempaan, puhtaampaan audioon, äänitystilanteista ja haastateltavista riipumatta.

Kaksimetrinen XLR-mikrofonijohto kuljettaa balansoitua, häiriösuojattua signaalia ja tarvittaessa myös kondensaattorimikrofonien tarvitsemaa phantom-jännitettä.

Zoom ZDM-1 pakkauksessa tulee mukana ilmainen latauslisenssi Steinberg WaveLab Cast -ohjelmistoon, joka tarjoaa työkalut audion leikkaamiseen, käsittelyyn ja muokkaukseen. Se yhdistyy suoraan sellaisiin podcast-hakemistoihin kuin Spreaker ja Podbean, ja mahdollistaa jaksojen nopean lataamisen ja RSS-syötteen luomisen. Steinberg WaveLab Cast osaa käsitellä ja uudelleensamplata audiota 96 kHz asti, sekä poistaa kohinaa ja taustaääniä. Lopuksi valmiin audion voi tallentaa kaikissa tavallisissa tiedostomuodoissa.

 

Ominaisuudet:

– Mikrofoni-kuulokepaketti lisäosin
– Sopii podcast-ohjelmatuotantoon

Dynaaminen mikrofoni ZDM-1:
– Superhertta, 200 ohmia
– Taajuusvaste 50 Hz – 18 kHz
– Herkkyys -54 dBV.Pa (2.0mV)
– SPL 135 dB)
– Mitat 150 x 54 mm
– Paino 1,36 kg

Kuulokkeet ZHP-1:
– Dynaamiset umpikuulokkeet
– 40mm neodyymielementti
– Herkkyys 97 +/- 1.5 dB (1 mW) @ 1 kHz
– Taajuusvaste 10 Hz – 20 kHz
– Impedanssi 68 Ω at 1 kHz
– 3m johto, 3,5 mm stereoplugi
– Paino 220 g

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)